Σχετικά με εμάς

Το λογιστικό γραφείο Κορακης Κωνσταντίνος με έδρα το Αγρίνιο έχει παρουσία στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 2017.


Το γραφείο παρέχει υπηρεσίες μηχανογραφημένης λογιστικής στους πελάτες του, δημιουργώντας ένα δίκτυο πιστών πελατών που συνεργάζονται με το γραφείο μας και στην πορεία κέρδισε την εμπιστοσύνη νέων επαγγελματιών με σύγχρονες ανάγκες (ηλεκτρονικό εμπόριο,, νέες μορφές εταιριών).

Το λογιστικο φοροτεχνικο γραφειο Κορακης Κωνσταντινος με εξειδίκευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τον πυρήνα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών, με στόχο την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων αυτών.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η ομάδα το γραφειο πλαισιωμένη από εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει στον επιχειρηματία πλήρη κάλυψη στη λογιστική, στα φοροτεχνικά και εργατικά θέματα, αλλα και στον ιδιώτη πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη.